Зелени стени и пана

Внесете зелената природа във вашия дом със зелени стени и пана! Внесете уют и автентична свежест във вашия дом, офис и обществено место. Зелените стени на Art Deco Moss могат да се използват като покритие на цели стени, колони , интериорни детайли и декорация.

Екипът на Art Deco Moss сме безкомпромисни относно качеството на нашите пана и зелени стени!

Когато поръчате Вашата оригинална Зелена стена или пано вие ще се насладите на първокачествен скандинавски мъх, ръчно подреден по специална технология, с най-високата разходна норма от 7,5 кг. за 1 кв.м, с изключително ниво на обогатеност и максимална плътност, за постигане на луксозен ефект! Плоскостите, които използваме са с дебелина от 3 до 6мм , като могат да бъдат твърди и неогъваеми – използващи се за покриване на прави елементи или огъващи се и флексабилни за покриването на обли и кръгли елементи.

Мъхът, който влагаме в зелените стени е с оптималните размери 50-90мм и крайният резултат винаги е перфектна гъстота, подредба и плътност. Всичко това се постига след внимателен подбор на мъха, който се почиства от попаднали листа или борови иглички, а понякога просто оставяме част от игличките, за да усетите мирисът на гора в помещението. Всичко това е един сложен, трудоемък и отнемащ време ръчен производствен процес, но екипът на Art Deco Moss изготвя всеки проект с много грижа към детайла, спазвайки всички определени и приети срокове за изработка и влагащи много любов, креативност и изкуство , за да може Вие нашите клиенти да получите един изключителен продукт на конкурентна цена.

Убедете се сами в тези изключителни свойства като направите вашата поръчка за зелена стена от Art Deco Moss. Предлагаме и брандиране и изработка на лого със скандинавски мъх.

 

Преглед на страницата